Bliv aktiv

Global Aktion (GA) er en solidaritetsbevægelse, der sammen med folkelige bevægelser verden over kæmper for grundlæggende politiske forandringer for at gøre op med den globale ulighed.

At være aktivist i Global Aktion giver mening, hvis du brænder for politiske og sociale kampe i det globale syd og kan se paralleller​ til Danmark. Som aktivist får du mulighed for at arbejde med solidaritets- og kampagnearbejde, politisk arbejde, projektarbejde, herunder udformning af projektansøgninger, dialog med syd-partnere og udviklingsarbejde mere generelt. Faktisk er det sådan at det er de aktive der bestemmer og laver al arbejdet.

Aktivisterne er drivkraften bag Global Aktion og du vil derfor få rig mulighed for at påvirke organisationens arbejde. Al ansvaret er hos aktivisterne – dette forpligter selvfølgelig også.

Som aktivist har du mulighed for at engagere dig på flere forskellige måder og inden for forskellige tematikker. Du kan f.eks. arbejde med arbejdsgruppernes udviklingsprojekter, eller politisk kampagnearbejde i Danmark inden for en række tematikker. Fælles for alle aktiviteter er, at de tager udgangspunkt i et tæt samarbejde med vores partnere i det globale Syd.

Som aktiv bliver du en del af et dynamisk, engageret og socialt arbejdsfællesskab, hvor alle kæmper for at sikre marginaliserede grupperingers økonomiske, sociale og politiske rettigheder.

Der er en række arbejdsgrupper i Global Aktion. Alle medlemmerne af grupperne arbejder frivilligt og aftaler selv hvordan de organisere sig. Vi stiller ikke krav til din uddannelse, viden eller særlige evner. Alle som er interesserede og som deler vores princip om aktiv solidaritet med aktive mennesker kan være med. Det eneste krav vi stiller er, at du som aktiv bliver medlem af Global Aktion og investerer den tid det kræver. Du kan ikke være med uden at yde en aktiv indsats. Så det kræver at du bruger tid og ønsker at afsætte den tid det tager at være aktiv.

Som aktivist bliver du en del af et dynamisk, engageret og socialt arbejdsfællesskab, hvor alle kæmper for at sikre økonomiske, sociale og politiske rettigheder, globalt.

Global Aktion er en organisation drevet af ca. 200 aktivister, hvor du har mulighed for at indgå i et arbejdsfællesskab, som tager kampen op mod global uretfærdighed og ulighed

Hvis du gerne vil vide mere om vores arbejde, hvad du kan lave som aktiv eller ønsker at blive tilkoblet en arbejdsgruppe, kan du lave en aftale med sekretariatet ved at sende en mail til info@globalaktion.dk


Array