Bliv del af vores kontorfællesskab

Global Aktion søger lejere!

Global Aktion søger politisk organisation eller kollektiv, der ønsker at leje et kontorlokale hos os med plads til 2 medarbejdere eller flere, hvis I har forskudte arbejdstid. Lokalet er ledigt til overtagelse pr. 1. juli 2023 eller snarest derefter.

Vi har kig til søerne, og åbne og lyse omgivelser med adgang til stor, grøn baggård. Lokalerne er beliggende i et hyggeligt kvarter på Indre Nørrebro i stueetagen på hjørnet af Wesselsgade og Baggesensgade. Vi ligger på kanten til Indre By, tæt ved Blågårdsgade, Skt. Hans Torv og kun 10 minutter til fods fra Nørreport.

Som lejer bliver I en del af et venstreorienteret lokalefællesskab, der udover jeres egne lokaler har adgang og brugsret til køkkenfaciliteter og yderligere 4 rum, med rig mulighed for afholdelse af møder, oplæg og arrangementer af forskellig art. Lokalerne er synlige og med let adgang fra gaden, hvilket giver gode forudsætninger for at holde offentlige arrangementer også. Lokalet er perfekt til jer som er få ansatte og ønsker at være del af et større forandringsfællesskab, eller til jer der også har en større frivillig base som I også ønsker lokaler til.

Lejen er 4000 DKK/mdr og indeholder både internet, rengøring og almindelige toiletartikler mv.

Vi er et fællesskab af tre organisationer, Global Aktion, Gode Penge og CEDA, som spiser frokost sammen og holder af at dele hverdagen med hinanden. Vi sparer ideer med hinanden, taler politik, holder pauser sammen og arbejder til tider sammen om fælles projekter. Sammen har vi skabt fysiske rammer, der er inkluderende og rare at være i. Vi håber at kunne finde en god gruppe, der vil være sammen med os!

Skriv en mail til info@globalaktion.dk, med en kort ansøgning.

Array