ZOOM IND PÅ VERDENS STØRSTE ØKONOMI

Den Store EU-Skole

EU er Danmarks mest magtfulde adgang til globale problemer og løsninger, men ofte bliver diskussionen herhjemme ensformig og forsimplet. Med Global Aktion kan du komme tilbage på skolebænken med vores november-aftenskole. Emnet er EU. 

Efteråret er tid til fordybelse i den globale verdens kompleksitet. Global Aktion holder EU-skole i november hvor vi mødes 5 torsdage i træk til diskussion og inspirende oplæg om EU.
EU er Danmarks mest magtfulde adgang til globale problemer og løsninger, men ofte bliver diskussionen herhjemme ensformig og forsimplet. Vi zoomer ind på unionens komplekse rolle i verden: Hvordan er dens forhold til det Globale Syd, og hvilken effekt har dens handelsaftaler på økonomisk uretfærdighed? Hvad er sammenhængen mellem lobbyisme, våbenhandel og flygtningepolitik? Klimapolitik og ressource grapping?

Over 5 uger har vi i Global Aktion inviteret en række af de fremmeste EU-tænkere, herunder Laura Horn, Kenneth Haar og Michelle Pace, til at stille skarpt på den Europæiske Unions forhold til verden. Tilmeld dig vores EU-aftenskole og bliv klogere på verdens største økonomi.

Skolen forløber over 5 torsdage i træk fra den 3/11 til den 1/12, hver gang fra 17:30-21:00 med aftensmad inkluderet. Skolen er åben for alle uanset baggrund og forkundskaber – vi vil prøve at skabe et sjovt og nysgerrigt rum for alle.

Det er tiltænkt, at man deltager løbende i alle 5 begivenheder

Hvordan tilmelder jeg mig?

Det koster 100 kroner for alle 5 aftener. Du tilmelder dig ved at overføre til Global Aktion på MobilePay 53705 – skriv “EU-skole” i kommentaren.

Hvis det er for meget, så send et mindre beløb og tilmeld dig.

Plan for skolen:

d. 3/11: EU Forfra med Laura Horn og Susanna Dyre

d. 10/11: EU og Handel med Sanne Borges og Tobias Clausen

d. 17/11: EU og klima med Magnus Jensen Nielsen & Johan og Mads Barbesgaard

d. 24/11: EU og Lobbyisme og EU med Kenneth Haar og Laetitia sedou

d. 1/12: EU og Det Globale Syd med Michelle Pace og Esteban + louise