Ansigter på de aktive

Mød et par af Global Aktions aktivister og få en fornemmelse af, hvad deres arbejde består af, og hvad de personligt får ud af deres frivillige engagement.

Læs interviews med nogle af de aktive i Global Aktion. Deres primære engagement er inden for forskellige områder; projektarbejde, kampagnearbejdet og politisk fortalervirksomhed, men fælles for dem er, at de arbejder inden for rammerne af forandring gennem aktiv solidaritet med aktive mennesker.


En vildt vigtig sag

Lasse har været aktiv i omtrent et halvt år, og er et af de nyere ansigter i Global Aktion. Udover sit engagement her, læser han sin kandidat i International sikkerhed og folkeret i Odense.


Vi er en del af samme system

Astrid er 26 år og skriver speciale i Sociologi på Københavns Universitet. Hun har været aktiv i Afrika Kontakts Kampagnegruppe og Fiskerigruppe i snart halvandet år.


Vi kalder en spade for en spade

Global Aktion kæmpede i over 30 år mod apartheid i Sydafrika. I dag er apartheid væk og bevægelsen har nu kastet sig over kampen mod global ulighed.

 


Vi skal gøre solidaritet væsenligt igen

Der er sat store ambitioner og lokalerne på Nørrebro er fyldt til bristepunktet med engagerede aktivister. Vi har mødt de to aktivister Mads Barbesgaard og Signe Thydal til en snak om årets store udfordringer, solidaritet og systemkritik.


På besøg hos partneren

Global Aktion arbejder i partnerskaber med folkelige bevægelser i det globale Syd, hvor de aktive står for den løbende kommunikation med partnerne. Nedenstående film giver et billede af, hvordan det er at være på projektbesøg for første gang og møde den virkelighed partneren er en del af.

Array