Få skattefradrag for din støtte til Global Aktion

Når du giver et bidrag til Global Aktions arbejde, skal du ikke betale skat af beløbet.

Dit bidrag er vigtigt for Global Aktion. Uden støtte fra mennesker som dig, ville der ikke være noget Global Aktion.

Hvert år modtager vi bidrag fra mange, som gerne vil gøre en forskel. Den støtte er vi meget taknemmelige for. Uden dit bidrag kunne Global Aktion ikke støtte det globale Syds græsrødder og deres kamp for sociale, økonomiske og politiske rettigheder.

Kontakt Morten, hvis du har spørgsmål

Er du i tvivl om, om vi har dit CPR-nummer, eller om skattefradragsreglerne, er du velkommen til at til kontakte Morten på telefon +45 3535 9232 eller skrive til morten@globalaktion.dk.

Du kan få fradrag for bidrag op til en samlet værdi af 15.600 kr. om året til foreninger, som er fradragsberettigede. Du får en fradragsværdi på ca. en tredjedel af dit støttebeløb. Det betyder helt konkret, at hvis du støtter Global Aktion med 150 kr. om måneden, vil det for dig kun være en reel udgift på ca. 100 kr. om måneden.

Hvis du ikke kan vente med at få fradraget, kan du ændre dit skattefradrag på SKATs tast-selv service: https://www.tastselv.skat.dk/.

Hvad skal du gøre for at trække din støtte fra i skat?

Hvis du giver et bidrag til Global Aktion, får du automatisk fradrag for hele beløbet (op til 17.200 kr. i 2023), hvis vi har dit CPR-nummer. Vi sørger nemlig for at indberette de nødvendige oplysninger til Skat.

Hvis du allerede støtter Global Aktion gennem en betalingsaftale (NETS), så har vi allerede dit CPR-nummer, og du behøver ikke at gøre mere.

Hvis du støtter os via f.eks. indbetalingskort eller med enkeltbeløb og ikke er sikker på om vi har dit CPR-nummer, så kontakt os endelig. Skriv til Morten på morten@globalaktion.dk.