Global Aktion søger

Politisk og administrativ studentermedhjælper

Brænder du for at arbejde i en organisation, som tager international solidaritet alvorligt? Har du en stærk politisk forståelse, og er du god til at skabe overblik? Så er du måske Global Aktions kommende studentermedhjælper – 16 timer om ugen med start 16. april!

Global Aktion søger en studentermedhjælper som både skal understøtte organisationens politiske og administrative arbejde. Du vil blive ansat som personlig assistent for Global Aktions politik- og kampagnemedarbejder, hvorfor en del af arbejdet er knytter sig til kampagnearbejdet. Samtidig indeholder stillingen nogle administrative opgaver, herunder bogføring og administration af Global Aktions projekter i det Globale Syd. 

Du kommer til at indgå i Global Aktions lille sekretariat sammen med 6-7 kolleger og praktikanter. Global Aktion er en solidaritetsorganisation, der arbejder systemkritisk for et opgør med de globale uligheds- og klimakriser, vi befinder os i. Det gør vi både herhjemme og i det Globale Syd, hvor vi har en række seje partnerorganisationer, som kæmper for sociale forandringer. Global Aktion drives af aktivistgrupperne, og sekretariatets rolle er at understøtte gruppernes arbejde. Vi holder til et stenkast fra Dronning Louises Bro. 

Dine opgaver

  • Assistance til politikmedarbejderen, herunder kommunikations- og korrekturopgaver og inddragelse i politisk kampagne- og netværksarbejde  
  • Bogføring for Global Aktions ca. 10 CISU-projekter i Afrika (i bogføringsprogrammet e-conomic) 
  • Andre administrative opgaver tilknyttet projekterne, herunder støtte til dokumentations- og økonomistyringsarbejde 
  • Håndtering af Global Aktions medlemsdatabase  
  • Mindre organisatoriske og administrative opgaver 

Dine kvalifikationer 

  • Forståelse for og sympati med Global Aktions værdier og politiske analyse 
  • En skarp pen på dansk og engelsk 
  • Evnen til at arbejde struktureret og skabe overblik 
  • Et rimeligt flair for tal og Microsoft Excel 

Ansøgningsfrist er 28. marts med samtaler i starten af april. Ansættelsesstart er 16. april, og den nuværende person i stillingen vil oplære dig de første par uger.  

Lønnen ligger på 124 kr. i timen, og du vil blive ansat til 16 timer om ugen. Arbejdstiden er primært i dagtimerne med enkelte aftenmøder og selvfølgelig med forståelse for dine spidsbelastningsperioder som studerende. 

Ansøgninger sendes til magnus@globalaktion.dk  

For yderligere information, kontakt Magnus Nielsen på magnus@globalaktion.dk eller 23 83 97 90. 

Array