Klimaprojekt med verdens største sociale bevægelse starter op og har brug for flere i projektgruppen.

Sammen med La Via Campesina (verdens største sociale bevægelse), Alternactiva fra Mozambique, CARES fra Mauritius og AIDC fra Sydafrika har Global Aktion fået tildelt 3 millioner kroner til et regionalt klimaprojekt! Projektet sætter fokus på strukturel klimatilpasning, så tilpasning ikke ender med blot at være solceller og isolering, men strukturel politisk demokratisk forandring! 

Det er et stort nyt projekt, som bliver enormt spændende at følge de næste par år – og vi leder derfor efter nye aktivister som har lyst til at være med i projektgruppen. Projektgruppen består af en række seje Global Aktion aktivister, som gerne vil have flere med.

I projektgruppen er man sammen med alle partnerne i, at løse problemstillinger når de kommer, samt at lave politisk formidling om de tråde som projektet trækker til Danmark. Du vil være med i en stabil og aktiv gruppe, og lære en masse om politisk projektformidling!

Skriv til info@globalaktion.dk, hvis du kan se dig selv som del af den nye projektgruppe!

Samtidig med at vi fik ovenstående projekt godkendt i CISU’s nye klimapulje, fik vi også godkendt et andet klimaprojekt sammen med vores partner i Mozambique, AAAJC. Dette partnerskab er på 2 millioner kroner over de næste par år. Formålet med dette projekt er at skabe et stærkere netværk af lokalsamfund, så de sammen kan styrke deres klima modstandskraft. Også her vil vi gerne have aktivister med. Skriv på ovenstående mail, hvis du vil være med!

Array