THURSDAY TALK

Overvågning i den digitale tidsalder med Rasmus Malver og Tomas Vlk

Hvornår: 20. oktober 2022 | 19:00 til 21:00
Hvor: Wesselsgade 2, 2200 KBH N

THURSDAY TALK: Overvågning i den digitale tidsalder
Selvom overvågning er overalt i vores tidsalder løber emnet ikke med politisk opmærksomhed. Selv da tidligere justitsminister Nick Hækkerup udtalte, at “overvågning er frihed” skabte det ikke de store overskrifter.
Det til trods af at vi bliver overvåget som aldrig før. Vores telefoner er lommemikrofoner for stater og virksomheder og politikere målretter kampagner på sociale medier efter data indsamlet på din telefon.
Denne torsdagstalk vil derfor tage overvågning op til samtale. Kigge på de historiske betingelser for den nuværende overvågning, på logning og spørge hvordan man som aktivist skal gebærde sig i en tid, hvor du kan være sikker på at der er nogen, der lytter med.
Til samtalen har vi inviteret Rasmus Malver og Tomas Vlk. Rasmus Malver er stifter af Foreningen imod Ulovlig Logning, der sidste år lagde sag an mod staten og dens logning af borgere. Tomas er aktiv i organisationen Kritik Digital, der kigger kritisk på overvågning og digital umynddigørelse.
Samtalen vil blive modereret af Global Aktion.
Oplægget er en del af Global Aktions talks, hvor vi hver anden uge inviterer en oplægsholder for at åbne et rum og politiske spørgsmål vi finder interessante.
Det er gratis, og der er mulighed for at købe øl og vand.
Global Aktion er en aktivistdrevet og medlemsbaseret solidaritetsorganisation, så skynd dig at blive medlem og støt op om den internationale solidaritet

Det er kl 19-21 på vores kontor på Wesselsgade 2, 2200 KBH N

Der er øl og sodavand til solidaritetspriser

Array