Festival

GRO Festival for mad & klima 2019

Kom med, når vi udforsker spiselige veje ud af klimakrisen.

Hvornår: 17. maj 2019 | 12:00 til 00:00
Hvor: Havnegade, 1058 København K

I bededagsferien bliver Havnegade forvandlet til et mekka af stader, scener, workshops, børneaktiviteter og folkekøkkener. Ved kajen ligger båden Anton klar til at invitere ombord. Du kan lege med lækre råvarer i køkkenet, få jord på fingrene i spireworkshops eller deltage i debatter om industrielt landbrug og kolonialisme.

På festivalen udfordrer vi eksisterende dogmer og udforsker mulige alternativer. Vi stiller skarpt på Verdensmål 13: Klimaindsats.
Vores nuværende madsystemer har store konsekvenser for vores klima, klode og de mennesker, der bor på den. Heldigvis slutter historien ikke her – for over hele verden arbejder folk med alternativer, der giver beslutningskraft tilbage til lokalsamfund og producerer mad i overensstemmelse med de økosystemer, vi lever af.

Så tag din ven, datter eller morfar under armen og vær med til at udforske et mere bæredygtigt madsystem!

– PROGRAM KOMMER –

DELTAGELSE PÅ FESTIVALEN ER GRATIS, dog kan der kræves brugerbetaling på enkelte workshops og aktiviteter til at dække materialeomkostninger.

Støttet af:
Festivalen har modtaget støtte fra EU via FRAME, VOICE, REPORT, Globalt Fokus, Europanævnet samt CISU. Begivenheden er produceret med økonomisk støtte fra den Europæiske Union. Afsenderen af denne begivenhed er alene ansvarlig for indholdet. Det afspejler på ingen måde EU’s holdning.

Array