DET GLOBALISEREDE DANSKE LANDBRUG

Opstart af ny arbejdsgruppe

Hvornår: 12. oktober 2021 | 17:00 til 19:00
Hvor: Global Aktion. Wesselsgade 2 st, 2200 København N

Afstanden mellem det glansbillede som Dansk landbrug tegner af sig selv, og virkelighedens industrialiserede landbrug, kan næsten ikke være større. Dansk landbrug er en global aktør, der ikke kun med held har afsporet debatten om landbrugets klimaansvar i Danmark, men også globalt.

Vi skal undersøge hvordan Dansk landbrug får så megen indflydelse, hvem de støtter (Tænketanke, NGOer, forskere, politiske partier, mediefolk mv.) og hvad landbruget får igen for denne økonomiske støtte.

Vi regner med at denne gruppe vil være aktiv i minimum et år, med mulighed for at arbejdet forsætter, hvis der er interesse for det hos de aktive i gruppen.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og sammen med kollektivet i gruppen for at kunne være med i Global Aktion. Du er sammen med de øvrige gruppemedlemmer med til at planlægge og gennemføre alle aktiviteterne. I kan som gruppe trække på Global Aktions øvrige grupper og aktivister, samt de ansatte på sekretariatet. Grupperne har adgang til vores lokaler på Nørrebro, og kan bruge de mødelokaler der er der. Sammen med sekretariatet udarbejdes et budget for gruppens aktiviteter.

Tilmelding sker på info@globalaktion.dk – skriv Landbrug i emnelinjen