Bliv aktivist i global Aktion – introduktionsaften

Hvornår: 6. november 2023 | 18:30 til 20:30
Hvor: Global Aktion, Wesselsgade 2, KBH. N
Vil du være med til at lave praktisk solidaritetsarbejde og støtte sociale bevægelser i det Globale Syd og deres kamp for retfærdighed, lighed og rettigheder? Vil du helt konkret være med til at starte nye partnerskaber op med en række fede organisationer, der arbejder for at styrke et kritisk og handlekraftigt civilsamfund i det sydøstlige Afrika? Har du ben i næsen og lyst til at gøre en forskel sammen med andre aktivister i København, der har det ligesom dig?
Så kom til intromøde mandag den 6. november kl. 18.30 – 20.30, hvor du kan høre mere om hvilke muligheder, du har for at engagere dig og hvad det vil sige at være aktivist i Global Aktion.
Helt konkret er vi i gang med at starte nye samarbejder op med det sydafrikanske kritiske researchnetværk, ILRIG, med det sydafrikanske antikapitalistiske mediekollektiv, Workers World Media Production, og med netværket af kvindelige småbønder, Rural Women’s Assembly, som dækker over en række lande i den sydøstafrikanske region.
Som aktivist vil du indgå i en aktivistgruppe, der samarbejder med en af de tre partnere. Det er aktivistgruppens opgave og ansvar at have den primære kontakt til partnerne, udvikle og skrive en projektansøgning i samarbejde med dem og indgå i et aktivt partnerskab efter pengene er bevilliget.
Vi håber meget på at se dig!
Tilmeld dig her: https://shorturl.at/hisCG
Hvis du ikke har mulighed for at deltage den 6. november, så tøv ikke med at skrive til ma@globalaktion.dk og hør mere.
Array