Lokalefællesskab med central beliggenhed søger nye lejere

Vi har to skønne kontorlokaler i lokalefællesskab ledige til overtagelse pr. 1. august 2021.Med kig til søerne, i åbne og lyse omgivelser og med adgang til stor, grøn baggård. Lokalerne er beliggende i et hyggeligt kvarter på Indre Nørrebro i stueetagen på hjørnet af Wesselsgade og Baggesensgade. Vi ligger på kanten til Indre By, tæt ved Blågårdsgade, Skt. Hans Torv og kun 10 minutter til fods fra Nørreport Metro.

Som lejer bliver i en del af et lokalefællesskab, der udover jeres egne lokaler har adgang og brugsret til køkkenfaciliteter og yderligere 5 lokaler på mere end 110 kvm, med rig mulighed for afholdelse af møder, oplæg og arrangementer af forskellig art. Lokalerne er synlige og med let adgang fra gaden, hvilket giver gode forudsætninger for at holde offentlige arrangementer også.

Vi er Global Aktion, en dynamisk, aktivistdrevet organisation med et fast sekretariat. Vi værdsætter et lokalefællesskab hvor der både er plads til ro og fordybelse, men også liv og aktivitet, hvor vi mødes, måske kan spise frokoster sammen og hvor vi kan inspirere hinanden på tværs.

De to lejemål er til kontorlokaler på 14 m2 og 19 m2, og den månedlige husleje er henholdsvis 7.925 kr. og 10.415 kr. Inkluderet i lejen er desuden ugentlig rengøring, internet, el, vand, varme og forsikring. Der er adgang til 3 mødelokaler. Desuden er der to toiletter og et godt stort fælles kokken. Om sommeren bruger vi også den smukke baggård, til frokost og møder.

Depositum er på 3 måneders leje.
Overtagelsen er som udgangspunkt 1. august 2021, men vi kan være fleksible i forhold til indflytning.
Hvis du er interesseret eller kender nogen som er, må du meget gerne kontakte os på morten@globalaktion.dk eller via telefon på 3535 9232.