Er du blevet ringet op?

Aktivister fra Afrika Kontakt ringer lige nu rundt til folk, der har skrevet under på vores Stop TTIP!-kampagne for at spørge, om de har lyst til at støtte os økonomisk og tegne et medlemsskab af organisationen.

Det gør vi, fordi det gør en forskel. Afrika Kontakts arbejde er helt afhængig af bidrag fra private, og her er det den personlige samtale, der gør forskellen. Her har man mulighed for at stille spørgsmål og få svar.

Vi ringer ud fra følgende tre numre:

+45 3535 9232
+45 2539 6557
+45 5191 6011

Er det sikkert?

Ved tilmelding til Betalingsservice, skal vi bruge kontonr. og cpr.nr. Denne praksis er udviklet i samarbejde med Betalingsservice. Bankoplysninger kan ikke bruges til at hæve penge fra ens konto. Pengeinstituttet er garant for, at det kun er kontoindehaveren, der kan hæve penge. Afrika Kontakt bruger oplysningerne til at tilmelde til Betalingsservice, og vi sørger for at give dig skriftlig besked inden overførslerne påbegyndes. Overførslen kan stoppes ved, at man ringer til sin bank.

Hvem kan du kontakte?

Har du spørgsmål om medlemsskab, Betalingsservice eller sikkerhed, så er du velkommen til at ringe til Sabina Thulin på telefon 3535 9232, eller skrive til hende på sabina@afrika.dk. Du kan også henvende dig til Afrika Kontakts sekretariat på samme nummer eller skrive til os på info@afrika.dk.